Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 3 prej 38 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 378
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Si dolën këto parti pa erë njerëzie ne trup ?
    BDI , një parti që u formua nga UÇK , sot nuk hapin gojën për Komb prej ditës që do hyri në Qeveri ..!!
    Nuk kam koment ..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Shqiptaret PO!

Shqiptaret mysliman? Kjo c'do te thote?
    Ta ndihmoj sepse eshte shqiptar apo se eshte mysliman? Se nuk po te kuptoj?

Po te jete per besim fetar nuk ndihmoj asnje qe nuk shikoj se po i shkelen te drejtat e njeriut.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    hajt se kalo edhe kjo si shum tjera,Me kujtohet kure maqedonet vrisnin shqiptaret Tveja e tiranes i bente reklam Alkoloidit te skopjes madje me buzagaz i thirnin konsumatoret te blinin ngjyra e llaqe te kuqe e harronin se shkau po na ipte gratis ,kur politiken e udhheqte Xhaxhi Enver shqipria hecte ngadal po hecte pepara tani po hecim me hapa po mbrapa ;oagolhruity;oi
    Dhe shka është më e keqja në ditët më të vështira kur kishim e pranuan si Komb këtë racë artificale , kur asnjë shtet tjetër nuk e bëri ate .

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    A do ti ndihmonit Shqiptarëve Musliman në Maqedoni në rast se ata futen në luftë, levizja "Zgjohu" reagoj ndaj projektit "Maqedonia 2014" për shkak se ky projekt nxitë urrejtje ndër-etnike dhe ndër-fetare.
    Projekti në fjal ka të bëjë me vënian e permendorëve për heronjët sllav të cilët i vranë në vitin 2001 në luftë kundër Shqiptarëve, ndërsa Shqiptarët që u vranë???!!!!
    Mbi themelet e shtepisë së Nënë Terezes parashikohet të ndertohet një Kishë Ortodokse, ndërsa refuzohet projekti i Xhamisë Burmali.

Në rast se do të ndodhë ndonjë shpërthim i luftës a do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman për të treguar edhe një herë para botes se ne e duam njëri pa dallim feje mirpo vetëm e vetëm e vetëm se i takojmë një Kombi?

Kjo eshte arsya e luftes !!??
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    A do ti ndihmonit Shqiptarëve Musliman në Maqedoni në rast se ata futen në luftë, levizja "Zgjohu" reagoj ndaj projektit "Maqedonia 2014" për shkak se ky projekt nxitë urrejtje ndër-etnike dhe ndër-fetare.
    Projekti në fjal ka të bëjë me vënian e permendorëve për heronjët sllav të cilët i vranë në vitin 2001 në luftë kundër Shqiptarëve, ndërsa Shqiptarët që u vranë???!!!!
    Mbi themelet e shtepisë së Nënë Terezes parashikohet të ndertohet një Kishë Ortodokse, ndërsa refuzohet projekti i Xhamisë Burmali.

Në rast se do të ndodhë ndonjë shpërthim i luftës a do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman për të treguar edhe një herë para botes se ne e duam njëri pa dallim feje mirpo vetëm e vetëm e vetëm se i takojmë një Kombi?
    Nese nje lufte do te plaste (qe ka pak gjasa te ndodhe), shqiptaret ne pergjithesi do te ishin humbesit me te medhenje, pasi do te fajesoheshin si xhihadiste. Tani kjo qeveri ne Maqedoni qe eshte ektremiste do te ju le vend vetem per terheqje, a ua sulmoje xhamiat para disa viteve, ku ishin keta vahabistet qe jane me te fortet. Xhihadistet askush s'i perkrahe, e tash as USA nuk i perkrahe se po i sheh cmendurite e tyre. O per xhamia te juve spo ma ndin se atyve po ia shohim sherrin, po po ma ndin qe po i diskriminoni shqiptaret qe nuk besojne si ju, e duke thene 'ky ose ai e ajo do te shkoje ne xhehenem, e ai tjetri ne xhenet' e duke bere percarje kombetare po ua fusni xekrrat njerezve, ju sdini asgje, ju jeni amatera te jetes, juve siu pyet askush, ju se keni perkrahjen e shqiptareve, po jeni e zeza vetes. I perkrahi patriotet e vertete kudo qe luftojne, sidomos shqiptaret qe luftojne per me mbrojt vendin dhe nderin e tyre, e jo fetaret si ju si Jakup Hasipi qe jeni mallkimi i popullit shqiptar. Tung

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nuk ka SHQIPTARË MYSLIMAN!!!
    Elegance is an attitude.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kjo eshte arsya e luftes !!??
    Edhe ajo është një nga arsyet LARTËMADHIRA JUAJ , se deri sa shqiptarët e Maqedonisë dalin vite me radhë në mes të Shkupit për shtëpin e N.Tereza në protesta , ju këtu na quani Arab , Taleban etj ..
    Sidomos vie kjo nga ju , me nickname që janë me ngjyre të gjelbërt

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Shqiptaret PO!

Shqiptaret mysliman? Kjo c'do te thote?
    Ta ndihmoj sepse eshte shqiptar apo se eshte mysliman? Se nuk po te kuptoj?

Po te jete per besim fetar nuk ndihmoj asnje qe nuk shikoj se po i shkelen te drejtat e njeriut.
    Shume me vend
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Do ti ndihmoja secilit shqiptar. Feja nuk eshte faktor i rendesishem per mua.
    Macedonet jane te pandreqshem...!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Iliri. Lexo Postimin
    p.s. Titulli nuk më pëlqen fare ''A do ti ndihmonit Shqiptarëve Musliman në Maqedoni''
    Edhe une jam musliman por bën ndarje ashtu me komunitetet tjera , sikurse jemi të ndarë në 5 kombe LOL.
    Ndoshta mundë të keqkuptohet mirpo realisht ashtu është në Maqedoni po bëhët ndarje etnike dhe fetare dhe pikërisht nese jemi kundër tyre jemi kundër diskriminimit fetar dhe etnik qe po bëhët në Maqedoni.

Ja shikoje lajmin:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=121461
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 05-02-2010 më 17:26

Faqja 3 prej 38 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •